Verslag 1e informatie-avond over Molenstraat 120 op 27 augustus 2024

21 september 2024

Bijgaand het verslag van de eerste informatie-bijeenkomst (op disdag 27 augustus 2024) voor omwonenden en belanghebbenden van de beoogde ontwikkeling op het terrein van Molenstraat 120.

In het verslag is door Bureau Kroner Architecten een samenvatting gemaakt van alle opmerkingen, vragen, zorgen maar ook enthousiaste reacties en adviezen die tijdens de avond of daarna via de email zijn binnengekomen.

Er is getracht deze samenvatting zo evenwichtig mogelijk te maken door per thema de zaken die aan de orde kwamen te benoemen en te beschrijven. 

In de conclusie wordt aangegeven hoe de vervolgstappen er uit zien,

Mocht u nog aanvullende opmerkingen of vragen hebben dan kunt u die natuurlijk mailen aan Mark Graafland naar zijn mailadres, mg-storage@bureaukroner.nl

Zodra Bureau Kroner Architecten met de gemeente een verder uitgewerkt plan hebben opgesteld zal een tweede informatie-avond worden georganiseerd.

Als wijkraad zijn wij blij met de wijze waarop de burgerparticipatie door Bureau Kroner en de Gemeente is vormgegeven en kijken we uit naar de volgende informatie bijeenkomst.

Voorfoto 240912 Verslag 1e informatiebijeenkomst Molenstraat 120