Een mooi initiatief in onze wijk: Zorgplein.online

26 november 2022

Nieuw in Welgelegen: Zorgplein online

Heb je de zorg voor iemand anders, bijvoorbeeld een oudere of voor een gehandicapt kind, dan heet dat mantelzorg. Veel mantelzorgers staan onder druk, want ze hebben zelf ook nog een leven. Loop je als mantelzorger vast? Dan ga je op zoek naar aanvullende mantelzorg. Maar waar vind je in Apeldoorn een betrouwbare en attente flexzorger? 

In onze wijk wonen Marco Dees en Jelte de Kiewit. Zij hebben Zorgplein.online bedacht en in januari 2023 lanceren zij de Zorgplein app. Die app is een marktplaats waar vraag en aanbod van aanvullende mantelzorg elkaar kunnen vinden. Heb je aanvullende zorg nodig? Dan plaats je jouw vraag eenvoudig in de app. Wil je als sociale flexzorger aanvullende mantelzorg geven? Dan kun je reageren op hulpvragen die in de app zijn geplaatst. Op www.zorgplein.online vind je veel informatie.

Zorgplein.online zoekt nog mensen van 18 tot 75 jaar die zich nu alvast willen inschrijven als sociale flexzorger. Als flexzorger bepaal je zelf wanneer en hoeveel  je wil werken en wat je wil doen. Je kunt per activiteit instellen wat je wil verdienen. Het is leuk en zinvol werk en je maakt mensen gelukkig. Je hebt geen diploma’s of ervaring nodig, maar je moet wel sociaal en communicatief zijn. Wil je vanaf januari meedoen? Schrijf je dan in op https://www.zorgplein.online/download-de-zorgplein-app.

foto zorgplein 2