Informatiebijeenkomst Isolatie op 20 maart 2024

24 december 2023

Op woensdagavond 20 januari 2024 wordt samen met duurzame energiecoöperatie Apeldoorn (de-A) een informatiebijeenkomst georganiseerd over isoleren van je woning. De inloop is vanaf 19:15 en de bijeenkomst start om 19:30. Koffie en thee is beschikbaar. De locatie is Hertog van Gelre op de Morellenlaan 47.

Alle veel voorkomende vormen van isolatie komen aan bod. Zoals bijvoorbeeld glas isolatie en spouwmuurisolatie. Wanneer heeft isoleren zin? En hoe kom je erachter in hoeverre je woning al geïsoleerd is?

Momenteel zijn er subsidies beschikbaar voor het isoleren van je woning, we nemen ze met je door. Isolatie maakt je huis comfortabel, bespaart op je kosten én verdienen ze zichzelf binnen enkele jaren terug.

Wil je met de isolatie van je huis aan de slag, maar weet je niet hoe te beginnen? Wil je meer weten over de verschillende soorten isolatie, of het mogelijk is in jouw woning en en hoe je dit het beste kunt aanpakken? Natuurlijk kun je vragen stellen bij de informatieavond over isoleren.

Wil je wel je meer weten over isoleren van je woning, meld je dan aan via onderstaande link: https://www.de-a.nl/agenda/isolatieavond-welgelegen/

Welgelegen isolatieavond jan 2024