Informatiebijeenkomst Zwitsalterrein 26 september 2023

17 september 2023

Het afgelopen jaar heeft de Gemeente een aantal keren Apeldoorners uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over het Zwitsal-terrein om de plannen voor de transformatie van dit gebied toe te lichten en tegelijkertijd de wensen uit de omgeving opgehaald.

Inmiddels is een stap verder gezet en worden Apeldoorners wij opnieuw uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst Zwitsal op dinsdagavond 26 september tussen 18:30 en 20:30 uur in Ketelhuis Zwitsal aan Vlijtseweg 116.

Wat kunt u verwachten?

Op deze avond informeren wordt u geïnformeerd over het werk dat met name de afgelopen maanden heeft plaats gevonden en hoe de Gemeente de nabije toekomst voor ons ziet. Door middel van de maquette en verschillende stations informeren de Gemeente u graag per onderwerp over de ontwikkelingen van het Zwitsal-terrein. In deze informele opzet van de ‘inloopbijeenkomst’ is er ruimte om rond te lopen en met in gesprek te gaan.

Graag aanmelden voor de bijeenkomst

Het is wenselijk om te weten hoeveel mensen verwacht worden. Daarom het verzoek om u aan te melden voor deze bijeenkomst.

Dat kan via: aanmelden.zwitsalbuitenstad.nl. Het is een inloopavond, er is dus geen plenair gedeelte. Kom daarom gerust op een moment tussen 18:30 en 20:30 dat voor u het beste uitkomt.

Zwitsalterrein