Verse lokale producten aan huis kopen!

09 mei 2024

‘In deze digitale tijd ben ik juist op zoek naar persoonlijke verbinding met mensen’ zegt Jeffrey Gerritse. Daarom is hij op 1 april jl. gestart met de verkoop van lokale producten aan huis. 

Hij rijdt momenteel van woensdag t/m vrijdag door Apeldoorn en hoopt zo snel mogelijk meer dagen de wijken in te kunnen gaan. Jeffrey werkt samen met 23 leveranciers en verkoopt veel producten zoals: groente, fruit, vlees, kaas, zuivel, eieren, koffie, thee, brood, gebak, pasta’s chocolade, vis, ijs, frisdrank, wijn, broodbeleg, honing, snoep en nog veel meer. Op zijn website www.ProLokaal.nl  en Facebook zijn de routes te vinden en hoe je je kunt aanmelden.  Jeffrey geeft aan dat hij nog zoekende is qua tijden en de juiste routes, waardoor hier en daar wat kan wijzigen. Elke donderdagavond is zijn wagen van 19.00 – 20.00 uur  geopend aan Perenlaan 5.

Jeffrey vertelt: ’Twee jaar geleden wilde ik al eens starten met een SRV wagen met lokale producten. In plaats daarvan heb ik samen met een aantal andere mensen een vereniging opgericht, we kopen rechtstreeks voedsel in bij lokale boeren/producenten. Hier kreeg ik zoveel energie van dat ik bij mijn werkgeve heb aangegeven minder te willen gaan werken. Dit was helaas niet mogelijk en daarom heb ik 8 januari jl. mijn baan opgezegd en ben op zoek gegaan naar een oude SRV wagen. Binnen 3 weken was ik eigenaar van een SRV wagen. Een hele oude wagen, die ik helemaal heb gestript en opgeknapt. Op 1 april wilde ik starten. Het was even flink aanpoten, maar met hulp van een paar hele fijne relaties heb ik het gered. Ik beschik al over een ruim assortiment, maar wil dit blijven uitbreiden. De reacties zijn heel positief en er ontstaan leuke contacten’. 

Veel succes Jeffrey met je nieuwe onderneming, gericht op duurzaamheid, gezondheid en persoonlijk contact in de wijk!

Veel verse producten in de wagen. 
IMG_0223 2